STÄKETS FASTIGHETSÄGARE FÖRENING SFF

STÄKETS FASTIGHETSÄGARE FÖRENING SFF

OM NYHETSBLOGGEN

På denna blogg skall ni kunna följa vad som händer i vår förening och i vårt närområde. Kontakta oss på styrelsen@staket.org mer att läsa finns på www.staket.org

Christina Rapp Lundahl blir ny kommundirektör i Järfälla

INFO IFRÅN KOMMUNENPosted by Magnus Wed, March 11, 2015 13:45:41

Christina Rapp Lundahl tar över som kommundirektör i Järfälla.

Hon är civilekonom från Handelshögskolan, arbetar idag som stadsdelsdirektör på Södermalm och har tidigare bland annat varit ekonomidirektör i Uppsala kommun.

Kommunstyrelsen i Järfälla har fattat beslut om att anställa Christina Rapp Lundahl som ny kommundirektör. Christina kommer att tillträda 15 juni.

– Järfälla befinner sig i ett expansivt och spännande skede. Men vi står inför stora utmaningar både gällande tillväxt- och välfärdsfrågorna. Jag är glad att vi nu har rekryterat Christina Rapp Lundahl som ny kommundirektör. Nu får vi en erfaren och skicklig kommunchef som kan leda Järfälla i rätt riktning säger Claes Thunblad (S), kommunstyrelsens ordförande.

Christina Rapp Lundahl är idag stadsdelsdirektör på Södermalm i Stockholm, och har tidigare bland annat varit ekonomidirektör i Uppsala kommun, samt personalchef på arbetsmarknadsstyrelsen.

– Järfälla känns som en spännande kommun där det händer massor, både nu och framåt. Jag känner mig glad och hedrad över mitt nya jobb och kommer att göra mitt allra bästa för att leda genomförandet av de politiska besluten. Jag ser jättemycket fram emot den 15 juni då jag börjar, säger Christina Rapp Lundahl.